Chraňte svého psího parťáka i sebe. Tajemství úspěšného vztahu se psem začíná čistotou!

Chráňte svojho psieho parťáka aj seba. Tajomstvo úspešného vzťahu so psom začína čistotou!

Chraňte svého psího parťáka i sebe. Tajemství úspěšného vztahu se psem začíná čistotou!

Vlastnit pejska je jako mít veselého klauna, který vám každý den přinese úsměv na tvář. K této zábavě patří i méně veselá stránka – ruce od špinavých pacek, slin, srsti a nečistot, jako byste právě prožili adrenalinovou jízdu divoké psí jízdy, kterou váš pes každý den žije. Ať už žijete s pejskem v rámci domácnosti nebo jej máte jako strážce domu, je to vždycky o tom, že vám pejsek donese nějaké bakterie častěji než potkana.

Vtipný svět psích dobrodružství

Na začátku dobrodružné cesty s pejskem se seznámíte s jeho bezedným entuziasmem. Jeho radost z jednoduchých věcí je nakažlivá, ale na vašich rukou, nejen, zůstávají nezapomenutelné stopy po každém vašem dobrodružství. Možná jste se ho pokusili zabavit házením míčku a skončili jste s rukama, které vypadali, jako byste právě ukončili zápas s bahnitým sumo zápasníkem. Pejsek je nejlepším přítelem jakým on dokáže být, ale „smrádeček“ na rukou, chlupy, špína už ne.

V čem spočívá klíč k harmonii?

Vaše ruce jsou branou do světa vašeho psa. Udržování jejich čistých je základem pro zdravý a šťastný vztah. Pravidelné mytí rukou mýdlem a teplou vodou je samozřejmostí, ale v tomto šíleném psím světě, kde se všude vyskytují nečistoty, potřebujete něco víc než běžnou vodu a mýdlo, zvláště pokud nejste doma.

Pocki sprej vás zachrání před psím bláznovstvím!

Role Pocki spreje v boji proti nečistotám a bakteriím spočívá v jeho speciální směsi dezinfekčních látek a antibakteriálních složek, které efektivně odstraňují nečistoty a zabraňují šíření bakterií. Pocki sprej je navíc šetrný k pokožce a zanechává příjemnou vůni. Jeho praktická velikost umožňuje přenosnost a použití kdykoli a kdekoli, což je ideální pro majitele psů.

Popis: Bella se sklízí na procházku a Helmut v pozadí se neodváží pokazit fotoshooting této 12leté modelky. J

Rady pro udržování čistých rukou pro majitele pejsků:

  1. Pravidelné mytí rukou. Je důležité mýt si ruce mýdlem a teplou vodou po každém kontaktu se psem, zejména po procházkách, krmení a sbírání exkrementů. Toto jednoduché opatření odstraní většinu bakterií a nečistot.
  2. Při situacích, kdy není možné si umýt ruce vodou a mýdlem, je vhodné mít u sebe čistící sprej či dezinfekci. Stačí aplikovat malé množství spreje na ruce a rovnoměrně rozetřít. Počkejte, až se sprej zcela vstřebá do pokožky, a ruce budou čisté a dezinfikované.
  3. Dodržování hygieny iv psích „věcích“. Kromě mytí rukou je důležité dodržovat také další hygienické zvyklosti. Patří sem například pravidelné čištění a dezinfekce psích hraček, pelíšků, polštářů a míst, kde se pes zdržuje. Tímto způsobem minimalizujeme přítomnost bakterií a nečistot v prostředí, ve kterém náš pes žije a my.
  4. Pravidelné ošetřování psa. Zdravá a čistá srst je klíčem k udržování čistých rukou. Pravidelné česání a koupání psa pomáhá odstranit nečistoty a prevenci různých kožních problémů. Pomáháme nejen sobě ale i našemu kámoši.
    Popis: Jde se ven se vším co je třeba.

    Mít pejska je nepochybně jedno z velmi zábavných a nádherných dobrodružství v životě. Ale nezapomínejme, že čisté ruce hrají klíčovou roli v tomto dobrodružství. S Pocki čistícím sprejem se všechny ty nepříjemné stopy po psím bláznovství stanou minulostí, a vy budete moci vychutnat každou chvíli se svým věrným společníkem naplno. Takže chopte se tohoto malého kouzelného spreje a vyražte s vaší Ťapkou, Bellou, Helmutem, Šarikem.. na nekonečné dobrodružství - s čistýma rukama a velkým úsměvem na tváři, neboť jsou to bláznivá stvoření, která nám dělají hlavně radost!

    Poznámka:

    Modely na fotkách:

    Bella, Bratislava, 12 let, původ neznámí, povaha těžká jako teriéři mají, bázlivá, poslušná, uštěkaná, žárlivá.

    Helmut, Strážske, 11 let, původ neznámí, povaha temperamentní, tolerantní k fenám, ochranářská, utíká když se brána otevře.