Cestování bez hranic. Tipy na netradiční dovolenkové destinace.

Cestovanie bez hraníc. Tipy na netradičné dovolenkové destinácie.
Cestování bez hranic. Tipy na netradiční dovolenkové destinace.

Léto je tady a je čas si ho pořádně vychutnat. Pokud toužíte po nových a vzrušujících destinacích, které nabízejí nejen krásné přírodní scenérie, ale také fascinující kulturu a jedinečné zážitky, máme pro vás pár tipů, které vás jistě zaujmou.

  1. Bagan, Myanmar:

Bagan je jednou z nejfascinujících a nejméně prosycených dovolenkových destinací v Asii. Toto historické město je domovem více než 2 000 starobylých chrámů, pagód a buddhistických svatyní, které se vypínají nad zelenými pláněmi. Můžete se procházet mezi těmito úchvatnými stavbami, objevovat jejich tajemství a vychutnávat si poklidnou atmosféru, která je daleko od turistického ruchu. Bagan je dokonalou volbou pro ty, kteří touží po zážitcích, které nezapadají do běžných turistických tras.

Bagan, Myanmar, tajemné město ukryté v džungli

 

  1. Wadi Rum, Jordánsko:

Pokud hledáte dobrodružství v pohádkovém prostředí, Wadi Rum je destinace, kterou byste neměli přehlédnout. Toto pouštní údolí nabízí nádherné skalní formace, červené písky a nekonečné možnosti ke zkoumání. Můžete se vydat na jízdu na beduinu, prozkoumat starobylé petroglyfy nebo dokonce strávit noc v tradičním beduínském táboře pod jasnými hvězdami. Wadi Rum je ideální volbou pro milovníky přírody a dobrodružství.

Poušť Wadi Rum, Jordánsko
  1. Harads, Švédsko:

Pokud hledáte jedinečné a originální ubytování, Harads je místem, kde se splní váš sen. Toto malé švédské městečko je domovem neobvyklého a kreativního hotelu Treehotel. Nachází se ve stromech a nabízí různé designové pokoje, jako jsou UFO, zrcadlový kostkový dům nebo ptačí hnízdo. Toto místo je skutečným únikem z reality a umožňuje vám prožít dovolenou v nevšedním prostředí. Kromě ubytování můžete objevovat i okolní přírodu, vychutnávat si horské túry nebo se vydat k rybolovu do místních řek.

Ubytování v korunách stromů, Harads, Švédsko.

Tyto netradiční dovolenkové destinace nabízejí jedinečné zážitky a příležitosti k objevování nových míst. Cestování je vzrušující dobrodružství, které nám umožňuje objevovat nová místa, potkat zajímavé lidi a vytvářet nezapomenutelné zážitky. Ať už se rozhodnete pro starobylé chrámy v Baganu, pouštní krásu Wadi Rum nebo originální ubytování v Harads, vaše dovolená bude plná nezapomenutelných zážitků a nových objevů. Ať už plánujete cestu vlakem, letadlem nebo autem, je důležité mít na paměti bezpečí a zdraví. Proto je nesmírně užitečné mít u sebe dezinfekce nebo čistící spreje na ruce.

Většina nemocí se šíří přes kontaminované povrchy a prostřednictvím kontaktu s jinými lidmi. Když cestujeme, přicházíme do kontaktu s mnoha různými povrchy a setkáváme se s lidmi z různých částí světa, čímž se zvyšuje riziko infekce. Pocki je skvělým společníkem, který vám umožňuje dezinfikovat vaše ruce kdykoli a kdekoli. Je to jednoduchý způsob, jak si udržet ruce čisté a ochránit se před nemocemi.

Čistící spreje na ruce, jako je Pocki, jsou praktické a snadno použitelné. Stačí si sprej vložit do kapsy, kabelky nebo batohu a mít jej vždy po ruce. Jeho kompaktní design umožňuje pohodlné používání. Stačí jednoduše zmáčknout sprej a aplikovat jej na ruce. Díky čistící síle Pocki si můžete bezstarostně užívat dovolenou. Ať už jste na pláži, v muzeu nebo na procházce po městě.